top of page

About me

Screenshot 2020-07-14 at 16.02.35.png

Sara De Graeve verdeelt haar tijd tussen het boeken van artiesten bij Artiestenbureau Koortzz waar ze ook heel wat scènefotografie voor haar rekening  neemt en het vastleggen in beelden van alles wat haar oog streelt en haar verbeelding stimuleert.

Sara groeide op in Deinze en volgende een klassieke humanioraopleiding gevolgd door journalistiek aan de hoge school in Gent. Ondertussen proefde ze van vele kunsttechnieken en volgde ze met animo jarenlang les op de tekenacademie in Deinze. Een echte favoriete techniek ontdekte ze daar echter niet. Die liefde openbaarde zich pas in  2019 toen ze in het bezit kwam van een stapel oude tuintijdschriften van haar overleden oma. Dat zette  een ware verzamelwoede naar oude tijdschriften en foto- en prentenboeken in gang.

 

Gewapend met een schaar en lijm gaat ze die te lijf om de verhalen die zich in haar hoofd afspelen om te zetten in beeldende collages. De mogelijkheden zijn eindeloos en een perfecte uitlaatklep voor alle gekte in de hersenpan. Bovendien kan ze er ook haar gedachten en gevoelens over alles wat in de wereld gebeurt in kanaliseren. Tijd wordt irrelevant tijdens het maken van collages en een fantastische wereld ligt open, klaar om verkend te worden !

bottom of page